XXVIII Edició Cerdà de l’any

XXVIII Edició Cerdà de l’any
28
març

El darrer dissabte d’abril té lloc, cada any, l’edició del Cerdà de l’any.

El passat 26 d’abril es va celebrar la XXVIII Edició del Cerdà de l’Any, que premia a persones o entitats de la comarca que s’hagin distingit, amb fets o actituds, per la seva tasca cívica a favor de qualsevol aspecte dels valors cerdans.

Seguint la dinàmica de les darreres edicions les votacions s’han realitzat a diversos ajuntaments de la comarca o al correu electrònic de l’Institut d’Estudis Ceretans (IEC) posant el nom complet i la població de Cerdanya on resideix el votant (un vot per persona). Els currículums dels candidats a Cerdà de l’Any han estat disponibles a la plana web de l’IEC.

Enguany, els tres finalistes han estat:

  • Club Poliesportiu de Puigcerdà,
  • Grup Excursionista de Cerdanya de La Guingueta d’Ix
  • Mercedes Marty, impulsora de Creu Roja i altres associacions benèfiques de La Guingueta d’Ix.

El Jurat ha escollit el Cerdà de l’Any tenint en compte el resultat de les votacions.

L’acte va tenir lloc a l’Hotel Park de Puigcerdà en el sopar que va preparar Cuina Pirinenca de Cerdanya amb productes de la comarca, i que va comptar amb ambientació musical. Durant el sopar es va donar a conèixer la candidatura guanyadora d’entre els tres finalistes i es va fer lliurament del guardó honorífic de Cerdà de l’Any.En aquesta edició la guanyadora ha estat Mercedes Marty, impulsora de Creu Roja i altres associacions benèfiques de La Guingueta d’Ix.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *