XIX Festa del trinxat de Puigcerdà

XIX Festa del trinxat de Puigcerdà
28
març

festa-trinxat-puigcerda-2014El passat dissabte 22 de febrer, el pavelló poliesportiu de Puigcerdà es va omplir per celebrar la 19a edició de la popular Festa del Trinxat.

El menú va consistir en taula d’embotits, formatges de Pirineu (Vall de Meranges i Urgèlia) i coques d’escalivada amb formatge Blau Ceretà i de botifarra negra amb pera, elaborades per Cuina Pirinenca de Cerdanya. A continuació es va servir el trinxat de Cerdanya amb rosta, el plat estrella de la festa, i bacallà amb bolets gratinat a l’allioli de codony, també preparat per Cuina Pirinenca. El sopar va comptar amb la col·laboració d’una vintena d’hotels i restaurants de Puigcerdà i de la resta de la comarca. Les postres, “cignes de Puigcerdà”, van ser elaborades per les pastisseries del municipi.
Al sopar hi varen assistir uns 750 comensals, entre les quals nombroses personalitats del món polític, econòmic i cultural, encapçalades pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, i l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira. Woman from Ukraine at this safe hookup site.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *