TBEX Costa Brava – Pirineus / Catalunya.

TBEX Costa Brava – Pirineus / Catalunya.
28
març

Cuina Pirinenca va oferir un showcooking als bloggers de viatges més influents a nivell mundial.
Després de les conferències TBEX de Lloret de Mar, on Cuina Pirinenca ja va participar per promocionar la Cerdanya, la seva gastronomia i el seu producte, per tal d’aprofitar la presència d’un gran nombre de bloggers de viatges d’arreu del món, així com la presència d’alguns dels més influents a nivell mundial, es van organitzar diferents visites i blogtrips.
El Blogtrip #InPyrenees es va celebrar del dilluns 4 fins el dilluns 11 de maig i un grup d’ells va allotjar-se i visitar la Cerdanya. Cuina Pirinenca de Cerdanya va ser l’encarregada de fer un showcooking mostrant la nostra gastronomia i producte. En aquesta acció els participants, que provenien de Canadà, Mèxic, EEUU, Itàlia i Israel, van poder fer alguns tallers on van aprendre a cuinar algunes petites delícies com ara farcellets farcits de formatge Vall de Meranges i confitura de pebrot verd. Altres plats que van aprendre i van tastar van ser: Tataki de vedella del Pirineu amb soja i mel, remenat de moixerons de la Cerdanya, el famós trinxat (tot i que es va comentar que és un plat de temporada d’hivern i disposàvem de col que guardem per actes fora de temporada d’aquest tipus ), arròs de muntanya, canelons de codonyat i mató amb mel i fruits bosc.

Els xefs encarregats de l’acte van ser: Marta Marínez del Restaurant El Tiró d’Alp, Patric Orriols de l’Hotel Park Puigcerdà i José Ramón Herrandez de l’Hotel del Prado de Puigcerdà (acompanyats del gerent del col•lectiu, Carles Pujol). Tots els actes es van celebrar a l’Hotel del Prado de Puigcerdà, on donem les gràcies a tot el personal per fer-nos fàcil la feina i gaudir-ne com nosaltres.


CUINA PRINENCA DE CERDANYA PARTICIPA EN EL TBEX 2015 A LLORET

tbex2015TBEX, el col•lectiu més gran del món de bloggers de viatges, escriptors de mitjans online i creadors de contingut, va celebrar la conferència europea a la Costa Brava. La seu de l’esdeveniment, va tenir lloc del 30 d’abril al 2 de maig de 2015, era a l’Evenia Olympic Resort de Lloret de Mar, i es van rebre prop de 700 bloggers de viatges d’arreu del món.
Cuina Pirinenca de Cerdanya va participar en aquest acte oferint 300 tastos de “Melós de Vedella ecològica de Montellà amb salsa del seu rostit i fruits vermells”, on a més de promocionar la gastronomia i la comarca de la Cerdanya va donar a conèixer el potencial del producte ecològic produït a la vall, on avui en dia hi ha moltes explotacions que aposten per el producte ecològic i respectuós amb el seu entorn i amb unes qualitats alimentàries i de salubritat d’una gran qualitat. Fun hookup advices at Ukrainian Brides dating.

Aquest plat, cuinat sempre en equip i amb el bon fer dels 9 xefs dels establiments que formen part del col•lectiu, va tenir un gran èxit entre els assistents i va ser una de les tapes més sol•licitades, juntament amb altres ofertes per altres col•lectius de renom de les terres de Girona. En aquest cas els cuiners triats per servir, representar la gastronomia i el territori cerdà van ser en Frederic Merino de la Fonda de Cal Fuxet d’Aransa i en José Ramón Herrandez de l’Hotel del Prado de Puigcerdà, acompanyats del gerent, Carles Pujol.


Actes previs a TBEX
Prèviament a la celebració de TBEX es va oferir als bloggers participants diferents excursions amb visites pel territori, per tal que coneguessin la zona i aprofitessin el seu desplaçament i l’estada prèvia a l’acció. També per aprofitar la seva influència per donar cobertura de l’esdeveniment i la destinació. Els bloggers es van poder inscriure a les excursions que preferien i s’incloïen visites i activitats a Barcelona i la Costa Brava.
Actes durant TBEX
Durant els dies de durada de l’acció es van dur a terme diferents actes a banda de les conferències centrals, les ponències paral·leles i les sessions de networking. Aquests actes permetien la interrelació entre els assistents, tant pel que fa a bloggers com a empreses i professionals de la indústria.
Actes posteriors a TBEX
Després de les conferències, es van organitzar diferents visites i blogtrips per la destinació. A través d’aquests actes es pretenia mostrar l’oferta turística de tot Catalunya: Costa Brava i Pirineu de Girona, Barcelona i província, Costa Daurada i Terres de l’Ebre i Terres de Lleida; i aconseguir una gran presència a Internet així com major cobertura online de l’esdeveniment:
– Excursions: Programa d’activitats per tot Catalunya: Costa Brava i Pirineu de Girona, Barcelona i província, Costa Daurada i Terres de l’Ebre i Terres de Lleida.
Blogtrips: a partir del dilluns 4 i fins dimecres 6 de maig es van dur a terme diferents blogtrips arreu de Catalunya, amb un total de 10 participants a cadascun d’ells. Cada un dels blogtrips se centra en una zona i els bloggers participants es van inscriure al Blogtrip que els resultava més interessant.
Blogtrip #InPyrenees: a partir del dilluns 4 fins al dilluns 11 de maig es va celebrar la quarta edició del Blogtrip #InPyrenees, durant el qual els bloggers convidats van poder descobrir el Pirineu de Girona i fer diferents activitats pel territori. Van participar un màxim de 12 i van ser convidats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, gestionant conjuntament amb els consells comarcals el programa de visites i activitats.
– Allotjament: durant els 10 dies posteriors a l’esdeveniment es va posar a disposició dels participants una àmplia oferta d’allotjament gratuït amb més de 3000 roomnights i WI-FI inclòs arreu de Catalunya per tal que poguessin descobrir la destinació al seu aire i crear contingut de qualitat.

L’esdeveniment va tenir presència a través de les xarxes socials amb les etiquetes #TBEX #InCostaBrava #InPyrenees.


Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *