La Fonda de Cal Fuxet

29
març

Logo /

A 1.500 m. d’altitud i en un enclavament privilegiat, ja que està a molt pocs quilòmetres dels llacs naturals de La Pera i de l’estació d’esquí de fons d’Aransa. Situada a les quadres i pallar d’una masia del segle XVIII, totalment restaurada i condicionada perquè l’estada dels nostres hostes sigui tranquil·la i acollidora. És un menjador amb capacitat per a 35 persones situat a l’entrada de la fonda, amb grans finestres que permeten veure un paisatge verd i boscós.
La nostra cuina es caracteritza per ser molt actual, però mantenint un aire de cuina casolana de pobles d’alta muntanya. La nostra carta i menú fan una aposta decidida per el producte de temporada, seleccionant nosaltres mateixos els productes.

Producte local: Trunfes, col d’hivern, formatges, làctics, carn de vedella, verdures, bolets, xicoies, embotits i molts altres.

Cuina apte per celíacs, vegetarians, diabètics, etc. (petició prèvia).

fuxet1fuxet2


Xef: Frederic Merino

Mestre-sala: Dolors Navarro

Cuina: Cuina de mercat, regional i amb un toc modern.

Preu mig: 25-30€ / Menú 17,70€

Vacances: Passat Sant Joan / dia de descans pel personal: dijous

Contacte:   

phone-39-24  972 515 122

Visita la nostra web.