Hotel Park Puigcerdà

29
març

logo

Al nostre restaurant podrà degustar la castronomia típica de la Cerdanya així com una àmplia varietat de plats de cuina de mercat. Es distingeix per l’alta qualitat dels seus plats així com pel seu acurat servei.
Hotel familiar, amb capacitat per allotjar a 140 persones i amb capacitat per banquets de 250 convidats. Amplis salons i gran zona enjardinada amb piscina i tot tipus d’activitat i e complementàries. Una cuina de mercat, amb variada oferta gastronòmica i especialitats de temporada.

Producte local: Trunfes, col d’hivern, formatges, làctics, carn de vedella, verdures, bolets, xicoies, embotits i molts altres.

Cuina apte per celíacs, vegetarians, diabètics, etc. (petició prèvia).

004003002set001


Xef: Patric Orriols Puig

Mestre-sala: Patric Orriols Puig

Cuina: Cuina de mercat, regional i amb un toc modern

Preu mig: 30-35€ / Menú 20-28€ (segons temporada)

Vacances: Obert 365 dies l’any

Contacte:   

phone-39-24  972 88 07 50    Visita la nostra web.


twitter-24   facebook-4-24  flickr-4-24