29
març
in
Al nostre restaurant podrà degustar la castronomia típica de la Cerdanya així com una àmplia varietat de plats de cuina de mercat. Es distingeix per l’alta qualitat dels seus plats així com pel seu acurat servei.
Hotel familiar, amb capacitat per allotjar a 140 persones i amb capacitat per banquets de 250 convidats. Amplis salons i gran zona enjardinada amb piscina i tot tipus d’activitat i e complementàries. Una cuina de mercat, amb variada oferta gastronòmica i especialitats de temporada.
Producte local: Trunfes, col d’hivern, formatges, làctics, carn de vedella, verdures, bolets, xicoies, embotits i molts altres.
Cuina apte per celíacs, vegetarians, diabètics, etc. (petició prèvia).
Xef: Patric Orriols Puig
Mestre-sala: Patric Orriols Puig
Cuina: Cuina de mercat, regional i amb un toc modern
Preu mig: 30-35€ / Menú 20-28€ (segons temporada)
Vacances: Obert 365 dies l’any
Contacte: