El Tiró

29
març

Logo+icones

El Tiró (significa “ànec”) és un restaurant familiar de cuina casolana on treballem sempre amb producte de temporada, de proximitat i de gran qualitat. Elaborem plats tradicionals amb l’aport del toc personal de la nostra cuinera, la Marta.
Us oferim un ambient càlid i acollidor, amb un toc rústic característic de la muntanya amb el que us farem sentir com a casa vostra.
Oferim un menú setmanal que adaptem constantment als productes que ens ofereix la terra. També hi ha l’opció de fer menú degustació per taules completes.

Producte local: Trunfes, col d’hivern, formatges, làctics, carn de vedella, verdures, bolets, xicoies, embotits i molts altres.

Cuina apte per celíacs, vegetarians, diabètics, etc. (petició prèvia).

DSC00367-960x600 DSC00403-960x600 046-960x600

Xef: Marta Martínez

Mestre-sala: Montserrat Bordera

Cuina: Cuina tradicional amb un toc de gràcia.

Preu mig: Menú 25€

Vacances: Obert de divendres a diumenge, vigílies i festius / Temporada estiu tots els dies.

Contacte:   

phone-39-24  972 144 225    Visita la nostra web.


tripadvisor-24   twitter-24   facebook-4-24   instagram-4-24