Gastropirineus

15
des.

Gastropirineus, és la primera acció transversal concebuda per potenciar, promocionar i posar en valor la cuina i la gastronomia del Pirineu català. Des de la Vall d’ Aran i fins a La Garrotxa, cuiners i experts del sector de totes les comarques pirinenques seran els protagonistes d’aquestes primeres jornades adreçades als professionals d’aquestes contrades, amb sessions tècniques, i cuina en directe.

Les jornades volen ser un motor per posar en valor la cuina del Pirineu català, potenciar l’ús del producte del territori, fomentar-ne la recuperació dels menys usats, elaborar un catàleg de plats i productes d’aquestes comarques i crear la marca “Cuina del Pirineu”. Tot plegat, en un entorn de sinèrgies i debat, on els professionals del territori pirinenc compateixin coneixement i experiències.

En el marc dels actes de Catalunya regió europea de la Gastronomia 2016, inclou:

Congrés professional.
Mostra i degustació de productes.
Sessions de cuina en directe.
Els actes es celebraran a la Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell

Per a més informació, accediu a http://www.gastropirineus.com/

 

https://www.facebook.com/eltiro/videos/1284155704939730/

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *