XXIX Edició del Cerdà de l’any

XXIX Edició del Cerdà de l’any
7
abr.

El darrer dissabte d’abril té lloc, cada any, l’edició del Cerdà de l’any.

El pròxim 25 d’abril tindrà lloc la celebració de la XXIX edició del Cerdà de l’any per triar, prèvia votació popular, el Cerdà més representatiu de l’any 2014. L’acte començarà a les 20.30 h i el preu del sopar per persona és de 30 €.
Analitzats tots els currículums presentats per Ajuntaments, associacions i habitants de Cerdanya, els membres del jurat han escollit les tres persones, o entitats, que s’han considerat mereixedores de ser nomenades finalistes al guardó de Cerdà de l’Any. Do good choice in dating and get to have only good feelings in dating.

Els finalistes, per ordre alfabètic, al Cerdà de l’Any 2014 són:

  • Associació de Joves Aglans de Freixe, nominada en reconeixement a la seva tasca com a dinamitzadors culturals i socials d’una zona aïllada i especifica de Cerdanya: Lles, Travesseres, Viliella, Arànser i Musa.
  • Club Poliesportiu Puig-cerdà, nominat per la seva decisiva contribució, iniciada l’any 1977, al desenvolupament de l’esport a la comarca de Cerdanya.
  • Marc Conesa, doctor en història, nominat per reconèixer-li els mèrits pels seus nombrosos estudis, publicacions i recerques que fan referència al territori cerdà, entre d’altres.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *